Сребърният ни медалист от световното първенство по биатлон Владимир Илиев

...
 Сребърният ни медалист от световното първенство по биатлон Владимир Илиев
Коментари Харесай

ГЕРОЯТ ВЛАДО ИЛИЕВ: БЕШЕ ТЕЖКО, НО ДАДОХ ВСИЧКО ОТ СЕБЕ СИ

 Сребърният ни медалист от международното състезание по биатлон Владимир Илиев бе извънредно благополучен с достижението си, което е рекордно класиране за България при мъжете. Това е първа стълбица въобще в мъжкия ни биатлон на планетарен шампионат
На конференцията след надпреварата в Йостерсунд (Швеция), запитан по кое време е осъзнал, че това ще бъде най-силното му показване в кариерата досега, Илиев съобщи: " Това го разбрах незабавно след финала. Знаех, че има малко състезатели след мен, които да могат да ме изместят. Знаех, че ще бъда високо в класирането. Не чаках да съм втори, само че по този начин се стекоха събитията. Дадох всичко от себе си, в действителност ми беше доста тежко. В последните 20 надпревари не ми е било толкоз тежко в последна обиколка. Може би и поради изискванията беше по този начин. Давах всичко от себе си и... каквото стане ".Вчера Илиев бе съвсем безукорен в стрелбата в самостоятелната дисциплинираност на 20 километра, допускайте единствено една неточност от 20 опита на огневия рубеж.

След тежкия и неуверен сезон с спорни резултати в Световната купа, Илиев, който след няколко дни ще навърши 32 години, реализира върха в кариерата си. Две години откакто завоюва първата европейска купа за България в мъжкия биатлон.
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР